Termeni si conditii

1.  INFORMATII

 • Informatiile de pe Site sunt supuse modificarii fara notificare prealabila. Informatiile referitoare la produsele si serviciile mieremm.ro sunt aplicabile numai in Romania, in afara cazului in care se prevede altfel. Exista posibilitatea ca unele produse si servicii sa afisate cu titlu de prezentare..
 • mieremm.ro nu asigura garantia faptului ca Materialele de pe Site sunt adecvate sau disponibile pentru a fi utilizate in alte tari in afara Romaniei. Aceia care acceseaza Site-ul din alte tari sunt singurii tinuti responsabili pentru respectarea prevederilor legale

2.  RESPONSABILITATE

 • Cu toate ca mieremm.ro va face eforturi rezonabile pentru a include pe Site informatii exacte si actualizate, mieremm.ro nu garanteaza si nici nu asigura garantie pentru acuratetea, corectitudinea sau siguranta acestor informatii si nu isi asuma nicio raspundere legala sau responsabilitate pentru orice omisiuni sau erori (inclusiv, dar fara a se limita la, erori de tehnoredactare sau erori tehnice) in continutul Site-ului.
 • Utilizarea si navigarea pe site -ul mieremm.ro se face pe raspunderea utilizatorului. Nici mieremm.ro si nici o alta parte implicata in crearea, producerea sau furnizarea Site-ului nu va raspunde pentru orice despagubiri directe si/sau indirecte care decurg din, sau in legatura cu accesul, utilizarea sau navigarea dumneavoastra pe Site, sau incarcarea oricaror materiale, date, texte, imagini, inregistrari video si audio de pe Site, inclusiv, dar fara a se limita la, defectiuni sau virusi care pot afecta computerul sau echipamentul dumneavoastra sau orice alte bunuri ca rezultat al utilizarii. Fara a se limita la cele de mai sus, tot continutul Site-ului va este oferit ” CA ATARE” FARA NICIUN FEL DE GARANTIE, EXPLICITA SAU IMPLICITA CUM AR FI, DAR FARA A SE LIMITA LA, GARANTII IMPLICITE DE COMERCIALIZARE, CONFORMITATE PENTRU UN ANUMIT SCOP
 • Calitatea utilizarii si navigarea pe site -ul mieremm.ro  poate fi influentata de browser-ul folosit. mieremm.ro nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru nefunctionarea site-ului datorita browser-ul folosit de catre utilizatori.
 • Marcile afisate pe Site sunt Marci inregistrate si neinregistrate ale mieremm.ro . Nimic din continutul Site-ului nu trebuie interpretat ca acordand, prin implicare, prin instrainare, sau in orice alt mod, orice licenta sau drept de a utiliza marcile afisate pe site ale mieremm.ro sau, orice licenta sau drept de a utiliza orice alta marca detinuta de orice terta parte. In cazul oricarui abuz asupra unei Marci cu incalcare a acestor Termeni si Conditii, mieremm.ro va pune in aplicare imediat drepturile sale de proprietate inelectuala in cea mai mare masura aprobata de lege, inclusiv prin mijloace de urmarire legala.

3.  COMUNICARE

Periodic, mieremm.ro va poate solicita sa transmiteti pe Site prin intermediul postei electronice raspunsul dumneavoastra cu privire la produsele si/sau serviciile mieremm.ro. Orice comunicare sau material pe care il transmiteti sau il publicati va (a) fi tratat ca un material neconfidential si fara drepturi de proprietate, (b) deveni proprietatea mieremm.ro si aceasta din urma va detine in mod exclusiv de la momentul publicarii si/sau transmiterii si ulterior acestui moment toate drepturile, titlurile si interesele care decurg din acestea, si (c) fi folosit fara restrictii de catre mieremm.ro O astfel de utilizare se poate face in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la, reproducerea, dezvaluirea, transmiterea, publicarea, afisare si editarea integrala sau partiala, in orice mediu si in orice fel pe Site sau in orice alt mod. Cu toate acestea, mieremm.ro nu va avea nicio obligatie sa raspunda unor astfel de comunicari si/sau materiale.

4.  PROMOTII SI PREMII
In cazul in care mieremm.ro va organiza concursuri, promotii ori campanii pe site, acestea vor fi supuse Regulamentelor Oficiale care vor fi facute publice in momentul in care acestea vor incepe.

5.  DISPONIBILITATE

 • mieremm.ro va depune toate diligentele pentru ca site-ul a fie disponibil 24 de ore/24, dar nu va fi responsabil pentru eventualele defectiuni care pot aparea. mieremm.ro nu garanteaza ca eventuale erori sau defectiuni ce nu tine de competenta sa, nu vor aparea. Se vor depunde toate diligentele pentru ca acestea sa fie remediate imediat dupa constatarea

6.  PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

mieremm.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale persoanelor care se inscriu pe site în conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Navigarea pe site implica cunoasterea acestor Termeni si Conditii si acordul utilizatorului cu acestia, inclusiv cu prevederile acestuia în materia protectiei datelor cu caracter personal, respectiv cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal si cu privire la includerea acestor date în baza de date a mieremm.ro .

Datele personale ale utilizatorilor vor fi stocate pe server-ul companiei de hosting.

Utilizatorilor sit-ului le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001, printre care dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie.

Utilizatorii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisã adresatã Organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Utilizatorii au dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit, confirmarea faptului cã datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de aceasta si au de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particularã, ca datele care îi vizeazã sã facã obiectul unei prelucrãri.

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Sabau Ioan II, cu sediul în Viseu de Sus, str Ulmului nr. 4, Maramures.

7.  GENERAL 

 • Fara a aduce atingere celor de mai sus, mieremm.ro va mentine o politica de lunga durata de a nu accepta sau a nu lua in considerare orice idei creative, sugestii sau materiale din surse publice (,,Documente”).
 • Cu toate acestea, in cazul in care trimiteti un „Document”, in ciuda solicitarii noastre de a nu o face, acesta va deveni imediat proprietatea mieremm.ro iar aceasta va detine in mod exclusiv, din momentul depunerii si ulterior, toate drepturile, titlurile si interesele care decurg din acesta. Mai mult, mieremm.ro va avea libertatea de a folosi orice „Document” in orice scop, inclusiv, dar fara a se limita la, dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse. mieremm.ro nu va fi tinuta responsabila pentru o astfel de utilizare sau dezvaluire a acestor Documente sau pentru orice similaritati din Document si orice utilizari sau activitati viitoare
 • Acesti Termeni si Conditii stabilesc intelegerea si acordul integral intre dumneavoastra si mieremm.ro cu privire la continutul prezentului Site. Prin Termenii si Conditiile de mai sus va exprimati acordul ca orice alte conventii incheiate intre dumneavoastra si mieremm.ro cu privire la Site sunt inlocuite si nu isi produc
 • Mentionam ca „Documentele” prezente pe acest Site, la sectiunea de continut, provin de pe retele sociale conturile personale, administrate de mieremm.ro : Facebook, Twitter, Instagram. Postarea de materiale pe unul dintre aceste conturi este exclusiv responsabilitatea utilizatorilor iar mieremm.ro isi asuma dreptul de a le refolosi in scopuri de informare,
Shopping Cart
Scroll to Top